Három influenszer megvette Magyarország legolcsóbb autóját - videó

Henry Kettner, Abosi Barni és Török Ábel influenszerek
Vágólapra másolva!
Három influenszer – Abosi Barni, Henry Kettner és Török Ábel – megkereste Magyarország legolcsóbb használt autóját, hogy megvegye.
Vágólapra másolva!

Abosi Barni az egyik legismertebb youtuber Magyarországon, csatornáját több mint 710 ezren követik. A soproni vlogger kihívásos, lifestyle és utazós tartalmakkal vált ismertté, videóit több százezren követik hétről hétre, az Instagramon is 400 ezer feliratkozója van.

Henry Kettner, Abosi Barni és Török Ábel Forrás: Instagram/Henry Kettner

Barni mindig igyekszik színes és változatos videókat készíteni csatornájára, ez most sem történt másképp. A fiatal influenszer legújabb videóját a két legjobb barátjával, Henry Kettnerrel és Török Ábellel készítette el, akik szintén ismert influenszerek itthon. A három fiatal gyakran készít közösen tartalmat, saját podcastműsoruk is van, ami a TRIO névre hallgat.

Barni videójában ezúttal a három jó barát megvásárolta az ország legolcsóbb autóját, de Barni nem árulta el a srácoknak, hogy mi lesz a videóban, ők is csak a felvételkor tudták meg. Hosszas böngészés
után találtak egy működő autót, amit megvásároltak és ki is próbáltak. A videó végén a srácok visszaszolgáltatták az autót a tulajdonosnak – annak ellenére, hogy megvették, mert szerintük ott van jó kezekben. Íme, a videó: