Nem költözik vissza L.L. Juniorhoz a felesége

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és felesége jó úton halad, hogy megmentsék házasságukat, Kinga azonban nem költözik vissza a törökbálinti otthonukba.
Vágólapra másolva!

"Az teljesen biztos, hogy Kinga és Lili baba már nem megy vissza Törökbálintra" - mondta el a Blikknek a zenész egyik ismerőse. "Ennek több oka is van. Egyrészt Kinga és Junior még mindig csak békülnek, és bár jó úton haladnak, nem akarnak semmit elkapkodni. Ez az időszak arra jó, hogy minden nap beszélnek, randiznak, közelednek egymáshoz, ez az ő házastársi terápiájuk. Szeretik egymást, és szeretnék megmenteni a kapcsolatukat.

és amelynek átalakításába rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett, így minden szegletéhez kötődik."

Forrás: L.L. Junior/Instagram

Míg a pár a kapcsolatáért küzd, addig a törökbálinti ingatlant hirdeti, és bár sok az érdeklődő, egyelőre nem talált új gazdára. "Ha eladják a házat, szeretnének visszajönni a belvárosba. Már korábban is szóba került, hogy Pesten szeretnének lakni, közel a családtagjaikhoz. Ha meglesz a lakás, akkor nem kizárt, hogy oda már együtt költöznek be, és ott kezdik újra az életüket. Mindent új alapokra fektetve, hogy a kapcsolatuk erősebb legyen, mint valaha" - tette hozzá a barátjuk.