Lori Loughlin újra forgat, visszakapta régi sorozatkarakterét. 

Mint arról többször írtunk korábban, az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányban Lori Loughlint és a férjét, Mossimo Giannulli divattervezőt is bűnösnek találták vesztegetésért, mindketten letöltendő börtönbüntetést kaptak. A színésznő két hónap után szabadult tavaly decemberben. Giannulli egyébként jóval nehezebben viselte a börtönt, mint a felesége, nemcsak azért, mert több időt kellett ott töltenie, hanem azért is, mert a világjárvány miatt sokáig magánzárkában tartották.

John Travolta és Lori LoughlinIMDb

A házaspár 500 ezer dollár kenőpénzt fizetett azért, hogy a lányuk bejusson egy elit egyetemre. Több szülővel együtt fogták el őket, a botrányban a Született feleségek-ből ismert Felicity Huffman is érintett volt – ő azonban jóval kisebb összeget szánt a vesztegetésre, a bírósággal pedig kezdettől fogva együttműködött, így csak 14 nap letöltendő börtönt kapott.

Friss hír a színésznőről, hogy újra dolgozik, Loughlin ugyanis visszakapta Abigail Stanton karakterét a Hallmark Channel egyik sorozatában, a When Hope Calls-ban.