Sztárok, akik több mint ezer nővel feküdtek le – állítólag

- Jack Nicholson
- Charlie Sheen
- Mick Jagger
Vágólapra másolva!
A sztároknak bizonyára nem egy rajongójuk felajánlkozik még ma is, sokkal könnyebben jutnak alkalmi szexhez, mint az átlagemberek – és nyilván akadnak is páran, akik kihasználják ezt. Van, aki azt mondja, a karrierje csúcsán naponta három különböző nővel feküdt le, más a 20 ezerig is eljutott a sportolói pályája során, legalábbis ezt állította magáról. Az információkat nehéz lenne ellenőrizni, mindenesetre tudunk pár "ezredesről", aki legalább ezer hódítást maga mögött tudhat(ott).
Vágólapra másolva!

Jack Nicholson

Forrás: Getty Images/Kevin Winter

Hollywoodban leginkább a gátlástalanságáról ismert, egyik korábbi barátnőjét, Lara Flynn Boyle-t például úgy hívta el először randizni, hogy közben a színésznő mellett ott állt az akkori partnere, David Spade. Többek között Anjelica Hustonnal, Joni Mitchell-lel, Sharon Stone-nal, Julie Delpyvel, Kate Moss-szal is volt rövidebb-hosszabb kapcsolata, az összes hódításai számát több mint 2000-re becsülik – bár ő azt mondja, egy idő után már nem számolta.

Charlie Sheen

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Rich Polk

A színész drogos orgiáiról, pornós bulijairól legendák keringenek Hollywoodban, állítólag már 2000-ben megvolt neki az 5000 nő – igaz, jó részüknek fizetett is a szexért. A Maxim akkori számában Sheen mást is elárult a szexuális életéről, például, hogy szereti az édeshármast, illetve, hogy annyira fáradhatatlan, hogy a partnerei közül többen The Machine-nak, vagyis A Gépnek hívták.

Gene Simmons

Forrás: Getty Images for Race To Erase MS/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A Kiss frontembere arról vallott 2016-ban a The Sunnak, hogy 4800 rajongójával lefeküdt, mielőtt feleségül vette volna Shannon Tweedet, akivel azóta is együtt vannak. „Nem szedtem drogokat, nekem abból állt az őrült időszakom, hogy folyamatosan szexeltem" – mondta az énekes. A lányokról fotókat is készített, ezeket azonban mind elégette az esküvője előtt, miután ez volt a feltétele annak, hogy Tweed hozzámenjen.

Mick Hucknall

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Anke Waelischmiller/Sven Simon

A Simply Red frontembere saját bevallása szerint sosem volt vonzó férfi, a nyolcvanas években azonban hihetetlenül sikeres volt a zenekarával, amit ki is használt: azt mondja, a karrierje csúcsán, 1985-1987-ben naponta három különböző nővel is volt, így pedig már egy év alatt összejöhetett az ezer. 2010-ben a Guardiannek arról beszélt, hogy soha nem mondott nemet senkinek, azt akarta, hogy minden nő szeresse a Földön, mivel az anyjától nem kapott szeretetet.

George Lazenby

Forrás: MTI/Vajda János

1969-ben az Őfelsége titkosszolgálatában című filmben úgy kapta meg James Bond szerepét, hogy elhitette a válogatókkal, hogy komoly színészi tapasztalata van – holott addig csak modellmunkák voltak mögötte. Ez a mentalitás a nőknél is sikerre juttatta: azt vallotta, hogy minden nőt meg lehet szerezni, ha elég jóképű az ember, és megvan hozzá a bátorsága. Állítólag a hatvanas években három-öt nővel volt naponta, a tempóból csak a nyolcvanas években, az AIDS terjedésekor vett vissza.

Lapozzon, a következő oldalon újabb nőfaló sztárokkal folytatjuk!