Rengeteg saját gyártású műsorral indult neki az ősznek a LifeTV és az OzoneTV – a
Media Vivantis Zrt. vezetői sajtóeseményen mutatták meg a tervezett és már elrajtolt műsorokat.

Visszatérnek a török romantikus sorozatok, a komédiák a LifeTV képernyőjére, lesznek európai krimik és a Rex Kanadában című szériát is megtalálhatják a csatornára kapcsolók. Már visszatért a képernyőre az Ébredj velünk!, olyan ismert arcokkal, mint Holdampf Linda, Ábel Anita, Csonka Andás és Bereczki Zoltán, továbbá elindult a Van életünk újabb évadja, amelynek elején Gáspár Győző Ferrarit vett lánya barátjának. A követős realityben Győzike családja mellett Zámbó Krisztián és szerelme, illetve Cooky és teljes famíliája szerepel – ez a műsor hétköznap esténként látható.

Ozone és Life TV sajtótájékoztató - nézzen képgalériát, klikk a fotóra!Fotó: Szabó Gábor - Origo

A nagyobb műsorok közül visszatér ősszel – péntekenként - az Összezárva Hajdú Péterrel, ennek első adásában a vendéglátó 24 órát tölt el a múltját boncolgató Szabó Győzővel, de vendég lesz az a Dömsödi Gábor is, aki botránykönyvet írt Hajdúról és Friderikuszról, majd ennek következtében nem is beszéltek hosszú éveken át.

Ozone és Life TV sajtótájékoztató - nézzen képgalériát, klikk a fotóra!Fotó: Szabó Gábor - Origo

A LifeTV vasárnapi kínálata jelentősen megújul, legalábbis az esti mindenképp, hiszen jön az Activity Ábel Anitával, illetve a Frizbi Hajdú Péterrel. Az Activity korábban a TV2-n futott szép nézettséggel, a Frizbi pedig több tévén is ment, mindig növelve a csatornaátlagot, gyakran hozva kiemelkedő nézettséget.

Ozone és Life TV sajtótájékoztató - nézzen képgalériát, klikk a fotóra!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az OzoneTV-n visszatérnek olyan műsorok, mint a Zálogkirályok, a Raktárvadászok vagy a Zálogcsillagok, új realityként indul a Tűzben edzett és a Texasi raktárvadászok. Új, saját gyártású műsorok jönnek a csatornára szombat este, ilyen lesz az Észak-Dél, illetve a Rejtélyek nyomában, amelyben Joshi Bharat titokzatos jelenségekkel, eseményekkel foglalkozik, megpróbál utánajárni pár ufó-észlelésnek, régi rejtélynek.

Sok képet a médiaeseményről itt talál.