Sztárok bérgyilkos, erőszakoló, drogos testvérei

Reese Witherspoon, Madonna, Gordon Ramsay
Vágólapra másolva!
A sztárok családjában is lehetnek fekete bárányok, pár hírességnek például kimondottan problémás testvére van: függősséggel küzd, hajléktalan, netán a börtönt is megjárta már. Gordon Ramsay az apjuk temetése előtt heroint is vett az öccsének, hogy az részt tudjon venni a ceremónián, miközben Madonna alkoholista bátyja mínusz harminc fokos téli éjszakákat élt túl egy híd alatt, Reese Witherspoon testvére pedig betört a szomszédasszonyhoz, hogy szexuálisan bántalmazza.
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay

A sztárszakács öccse, Ronnie tinédzserkora óta drogfüggő, ami miatt többször került már az utcára is, 2007-ben pedig letartóztatták Indonéziában. A férfi alig egy évvel fiatalabb Gordon Ramsay-nél, így együtt nőttek fel, az idősebb fiú azonban pont azért tartotta magát távol a drogoktól, mert látta, hogy Ronnie milyen spirálba került.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ethan Miller

Gordon a kokainkereskedelemről készített dokumentumfilmjében, a Gordon Ramsay on Cocaine-ben elmesélte a testvérével kapcsolatos legrosszabb élményét is: az apjuk temetése előtt heroint kellett szereznie az öccsének, hogy az egyáltalán részt tudjon venni a ceremónián, helyrehozva magát egy újabb adaggal.

Madonna

Az énekesnő nettó vagyona jelenleg 850 millió dollár körül mozog, csupán Londonban hat háza van – a bátyja, Anthony Ciccone azonban legalább másfél évig egy michigani híd alatt aludt, mínusz 30 fokos téli éjszakákat is túlélve. A férfi súlyos alkoholizmusa miatt nem maradhatott a családi borászatban – ahol addig dolgozott –, csak 2017-ben, egy rehabilitációs program után fogadta be újra a család.

Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

„Madonna le se sz*rja, hogy élek-e vagy halok. A saját világában él. Mondjuk én sose szerettem, ő se engem. Nem szerettük egymást" – mondta még 2013-ban, hajléktalanként.

Mariah Carey

Az énekesnő tavalyi önéletrajzi könyve, a The Meaning of Mariah Carey nagy port kavart, az abban leírtak miatt először a nővére, majd a bátyja is beperelte Carey-t. Előbbiről, vagyis Alisonról többek között az olvasható benne, hogy drogot adott a húgának, és megpróbálta prostituáltnak eladni, amikor az még csak tizenkét éves volt.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Alison tagadta a történteket, az anyjukat viszont ő is megvádolta azzal, hogy már tízévesen bérbe adta egy pedofilnak, és arra is kényszerítette, hogy végignézze, amint más gyerekeket bántalmaznak. Akár igaz, akár nem, a későbbiekben nem volt könnyű élete: drogfüggővé vált, a számlái kifizetésével, a gyerekei eltartásával is komoly gondjai akadtak.

Reese Witherspoon

A színésznő bátyjának, John Draper Witherspoonnak egy időben alkoholproblémái voltak, 2003-ban pedig próbaidőre ítélték, miután betört alvó szomszédasszonyához, és szexuálisan bántalmazta. Reese a történtek ellenére jóban maradt egyébként a férfival, idén áprilisban, a testvérek nemzeti napján is posztolt magukról egy közös képet, amely mellett minden támogatást megköszönt Johnnak:

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!