Szabó Zsófinál töltötte az éjszakát Shane Tusup

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Este érkezett és csak másnap reggel távozott Shane Tusup Szabó Zsófi otthonából.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi éppen válik gyereke édesapjától, Zsolttól. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edző-férje pedig két éve bontotta fel házasságát az úszóval, és nemrég pontot tett előző kapcsolatának végére is. A páros hetek óta évődik az interneten, Shane félreérthetetlen üzenetekkel bombázza a műsorvezetőt. A nyilvánosság előtt méltatta sportteljesítményeit, dicsérte külsejét és élcelődött Fluor Tomival közös fotóján.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Két héttel ezelőtt jelent meg egy cikk egy neve elhallgatását kérő ismerősre hivatkozva, miszerint már nem csak flörtölnek, de egy párt is alkotnak. Ekkor mindketten azt mondták, semmi sem igaz a hírekből, nincs közük a másikhoz.

A Blikk azonban alaposan utánajárt és most fotókkal bizonyítják, hogy Shane Tusup a napokban Zsófinál töltötte az éjszakát, és informátoraik szerint ez nem először történt meg a közelmúltban. "Hallottuk mi is a pletykákat Shane-ről és Zsófiról, de alig akartuk elhinni, hogy tényleg összejöttek. Az viszont tény, hogy úgy tudom, Shane elég sokszor meglátogatja Zsófit, gyakran ott tölti az éjszakát" - mondta a lapnak egy ismerős.