Tizenegy év szünet után visszatér egy kedvelt tévésorozat

Law & Order NUP_112606 group retouched select LAW & ORDER -- Pictured: (l-r) S. Epatha Merkerson as Lt. Anita Van Buren, Jeremy Sisto as Cyrus Lupo, Anthony Anderson Detective Kevin Bernard, Sam Waterston as Asst. D.A. Jack McCoy, Alana De La Garza as Con
LAW & ORDER -- Pictured: (l-r) S. Epatha Merkerson as Lt. Anita Van Buren, Jeremy Sisto as Cyrus Lupo, Anthony Anderson Detective Kevin Bernard, Sam Waterston as Asst. D.A. Jack McCoy, Alana De La Garza as Connie Rubirosa, Linus Roache as Michael Cutter -- NBC Photo: Virginia Sherwood
Vágólapra másolva!
Visszatér a képernyőre az Esküdt ellenségek, miután 2010-ben egyszer már véget ért.
Vágólapra másolva!

2010-ben húsz évad után ért véget az Esküdt ellenségek, de úgy tűnik, ennyi sem volt elég az alkotónak, Dick Wolfnak: produkciós cégén, a Wolf Entertainmenten keresztül bejelentette, hogy hamarosan érkezik a 21. szezon is az NBC-re.

Esküdt ellenségek Forrás: NBC

A közleményben azt is megígérte, hogy ott folytatja a sorozatot, ahol tizenegy éve abbahagyta, a formátum sem fog változni: ugyanúgy egyforma hangsúlyt fektet majd a történeteknél a rendőri, illetve az ügyészi munka bemutatására.

Az Esküdt ellenségek népszerűségét nemcsak az évadok száma, de a számtalan spin-off is jelzi, amelyek közül a legsikeresebb, a Különleges ügyosztály már 1999 óta megy, jelenleg a 23. szezonjánál tart.