Az énekesnő nagyon nehéz hónapokon van túl, betegsége miatt kemoterápiás kezelésen esett át.

A 39 éves énekesnőnél súlyos betegséget diagnosztizáltak az orvosok – írja a Best magazin. "Január 15-e volt. Ha valami furcsát észlelek, ami rendellenes, azonnal megyek az orvoshoz, egyetlen pillanatot sem késlekedem, nem diagnosztizálom magam az internetről. Elmentem az Országos Onkológiai Intézetbe. Meg voltam győződve arról, hogy ez csak egy ártalmatlan csomó, igyekeztem nem nagy jelentőséget tulajdonítani neki, csak annyit, amennyit éppen szükséges" - mesélte Fresh Andi.

A kórházban megállapították, hogy egy daganat van a mellében. "Már csak arra a kérdésre kerestük a választ: jó- vagy rosszindulatú tumor növekszik bennem. Január 22-én végezték el a biopsziát, szövetmintát vettek. Fel is készítettek arra, hogy az esetek kilencven százalékában a hasonló daganatoknál nem szokott kedvező eredmény érkezni.

ÍGY IS TÖRTÉNT, BEKÖVETKEZETT A LEGROSSZABB. KÖZÖLTE VELEM AZ ORVOSOM, HOGY ROSSZINDULATÚ ELVÁLTOZÁST TALÁLTAK. ABBAN A PILLANATBAN FOGALMAM SEM VOLT ARRÓL, HOGYAN TOVÁBB, MILYEN LEHETŐSÉGEIM VANNAK

– mondta a lapnak az énekesnő, akinek épp szerelme születésnapján kellett közölnie a lesújtó hírt.

"Sokáig szinte fel sem fogtam, mi történik velem. Pár nappal később elmondták, hogy elkerülhetetlen a kemoterápia, sőt addig meg sem műtenek, amíg nem esem át ezen a kezeléssorozaton. Nem szégyellem: a párommal mind a ketten sírtunk" - mesélte Fresh Andi, akit a 16 alkalmas kezelés nagyon megviselt.

Azt is elárulta az interjúban, hogy két hónappal ezelőtt megoperálták. A műtét jól sikerült és az orvosok áttéteket sem találtak, ennek ellenére még át kell esnie a sugárkezelésen is, de úgy érzi, már most maga mögött tudhatja a betegséget.