Nem hiúnak, inkább igényesnek tartja magát Kautzky Armand, aki pontosan tisztában van azzal, hogy egy színésznek mennyire fontos az arca, hiszen az is munkájának egyik eszköze.

A színész éppen ezért nem mondana nemet egy plasztikai beavatkozásra sem, ha zavaró elváltozások jelentkeznének rajta az idő múlásával. "Az öregedéssel, valljuk be, nem könnyű megbarátkozni és bár sokan mondják, hogy egy férfinak jól áll a kor, néhány ránc és az őszülő halánték, azért mi, férfiak is megküzdünk azzal, hogy ezt elfogadjuk" - árulta el a Blikknek.

Ha valamilyen valóban zavaró változást észlelnék magamon az idő múlásával, egy kisebb beavatkozást biztosan elvégeztetnék magamon. Ha például a szemhéjam zavaróan megereszkedne, vagy nagyon táskásodnának a szemeim, ezekkel mindenképp kezdenék valamit, hisz egy színésznek az arca tulajdonképpen a munkaeszköze. Attól azonban ódzkodnék, hogy kórosan fiatalnak akarjak látszani, akinek feltűnően ki van feszítve az arcbőre, ezt már nem tartom észszerűnek, hiszen egy ötvenes férfi ne akarjon húsznak látszani" - részletezte.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Az apróbb beavatkozások azonban ma már nem számítanak extrának a férfiak körében sem, számos kollégámnak kifejezetten jót tett, hogy a zavaró, a korral egyre inkább előtérbe kerülő 'hibákon' plasztikai sebész segítségével javítottak és ez nem változtatott az arcuk karakterén. (...) Semmiképp sem változtatnék az arcom karakterén és egyelőre nem is tervezek ilyen beavatkozást. Nem gondolom magam hiúnak, inkább az igényesség jellemző rám. Abból például nem engedek, hogy minden nap hajat mossak és megborotválkozzam, ez akkor is így van, ha tudom, hogy csak otthon, a kertbe megyek ki" - tette hozzá.