Húszmillió forintot veszített egy rokona miatt Bódi Csabi

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Bódi Csabi egy rossz döntés miatt éveken át tartó kálváriába keveredett.
Vágólapra másolva!

Néhány évvel ezelőtt eladta a házát, majd pár hónappal azután, hogy a vevővel megkötötték a szerződést, kiderült, hogy az ingatlanok ára az egekbe szökött. Kényszerhelyzetben találta magát és vett egy kis házat, amiről később kiderült, egy igazi pénznyelő. A lakás eladásából megmaradt pénz nagy részét a felújításra kellett költenie, ugyanis a házban nem volt melegvíz és a teljes fűtésrendszert is ki kellett cserélni.

Forrás: Instagram/Bódi Csabi

Ezzel párhuzamosan az egyik távoli rokona olyasmit tett, amellyel hatalmas lavinát indított el, ugyanis nem kevés pénzzel károsította meg.

– mondta a Borsnak az énekes, aki nem szerette volna elárulni, mi állt pontosan az ügy hátterében.

Mivel minden addig félretett pénzét elvesztette, ezért gyakorlatilag ismét a nulláról kellett indulnia. Amikor eljutott odáig, hogy sikerült vennie egy telket, ahová építkezhet, újabb sorscsapás érte. "Azután rám gyulladt az autóm" - emlékezett vissza Bódi Csabi a három évvel ezelőtt történt esetre, amikor menet közben lángok csaptak ki a kocsijából. Miután kiszállt, a biztonsági zár működésbe lépett, vagyis az élete csupán néhány másodpercen múlt.