Emily Ratajkowski arról is írt új önéletrajzi könyvében, hogy Robin Thicke szexuálisan zaklatta egy klipforgatáson.

Hamarosan megjelenik Emily Ratajkowski önéletrajzi könyve, a My Body, amelyből a Sunday Times közölt egy részletet – abból pedig egy újabb szexuális zaklatási ügyre derült fény.

A modell azt állítja, hogy Robin Thicke kéretlenül megfogdosta őt 2013-as slágere, a Blurred Lines klipforgatásán. A dalhoz készült kisfilmnek van egy cenzúrázatlan verziója is, amelyben Ratajkowski félmeztelenül is látható, az elmondása szerint az énekes ilyen helyzetben lepte meg hátulról.

Emily RatajkowskiForrás: Instagram, Emily Ratajkowski

"Hirtelen, a semmiből egy idegen hűvös, ismeretlen kezét éreztem a csupasz melleimen. Ösztönösen arrébb ugrottam, majd hátranéztem, és Robin Thicke állt ott" – írta a könyvben Ratajkowski, hozzátéve, hogy ez valószínűleg a női rendező, Diane Martel határozott fellépése miatt nem történt meg többször.

Robin ThickeForrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Martel a Sunday Timesnak is megerősítette, hogy abban a pillanatban leállította a forgatást, és nem is folytatta volna, ha Ratajkowskit komolyabban megrázza a dolog: a modell azonban profi volt, végül az ő kérésére folytatták a felvételt.