Lagzi Lajcsi a gyanús válásáról beszél

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
A zenész egy sajtóközleményben szólalt meg a válásával kapcsolatban. Feltűnő, hogy a válás éppen a jogerős, letöltendő börtönbüntetés kiszabásakor történik, így ugyanis akár a vagyon egy részét is megpróbálhatják kimenteni az ítélet alól.
Vágólapra másolva!

Galambos Lajos és három gyerekének anyja, Boglárka elválnak egymástól - minderről Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt először: mint mondta, a házassága ráment az évek óta húzódó áramlopási históriára. A zenész nemrég a nem jogerős ítélet szerint két év tíz hónap letöltendő börtönbüntetést kapott víz-, gáz- és áramlopás, valamint hivatalos személy megvesztegetése miatt. Bár a feleségét felmentették, de őt is megviselték a történtek.

Life TV

Lagzi Lajcsi most egy sajtóközleményt juttatott el a Blikkhez, melyben a válásáról szólalt meg, hozzátéve: a jövőben sem szeretne házassága felbomlásának okairól tájékoztatást adni.

sok jó, szép és néha nehéz emlék. Válásunk okairól, kapcsolatunkkal kapcsolatban nyilatkozni nem kívánok, egyben kérünk mindenkit, hogy mindezt kellő komolysággal tartsa tiszteletben" – áll a sajtóközleményben.