Curtis

Curtis és Barnai Judit eleinte kénytelenek voltak távkapcsolatban élni, mivel a rapper Budapesten, a barátnője pedig a csapata miatt Győrben élt. Végül a kosárlabdázó kapott egy nagyon jó lehetőséget a fővárosban, ez pedig közelebb hozta őket egymáshoz.

"Az új párommal, akivel lassan már egy éve együtt vagyunk, nem is olyan rég össze is költöztünk, vele is nagyon sok időt töltöttem" - árulta el egy videóban Curtis, aki már korábban is adott lakáskulcsot a lánynak, így nem volt kérdés, hogy mikor a sport miatt költöznie kellett, össze is bútoroztak.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme még az Ázsia Expressz 2 forgatásán jöttek össze, és sokáig külön országban éltek. "Nehéz volt az egymás nélkül töltött idő. Most már együtt lehetünk, együtt is vagyunk. Krishan több mint egy hónapot volt távolt, de egy percet sem kételkedtem abban, hogy visszajön" - mesélte a TV2 műsorvezetője még 2019-ben, azóta pedig ide is költözött hozzá az indiai férfi, és házasok.

"Sok találgatás jelent meg a házasságommal kapcsolatban. Ezeken a legtöbbször jót nevetünk. (...) Április 24-én össze is házasodtunk. Ez Isten színe előtt történt. Nem, nincs még papírunk róla, de azzal mindenki tisztában van, aki élt már házasságban, hogy nem is ez számít. Most már együtt élünk itthon, ami neki is az otthona lett. Feladott, hátrahagyott mindent és velünk kezdett új életet. És tudjátok, mit érzek? Hálás vagyok, hogy ebben a szerencsében részesített a sors, hogy megtaláltuk egymást és a világ legjobb embere, férje szeret engem, én pedig őt!" - számolt be a kapcsolatról korábban.