A távkapcsolat szónak mindig van valami negatív felhangja, sokan kételkednek abban, hogy egy kapcsolat, egy házasság így is működhet. Erre több magyar sztár is rácáfolt már az elmúlt időszakban: Ada évekig ingázott a barátjával Budapest és Nürnberg között, majd összeköltöztek, és már van egy közös kislányuk, Curtis és új szerelme is hosszú ideig csak ritkán tudtak találkozni, de a TV2 szerencselánya sem él együtt évek óta a férjével. Nézze meg, kiknél működik jól a távkapcsolat!

Tücsi

A modell-műsorvezető a nyáron árulta el, hogy nehéz időszak előtt áll a családjuk, Sofron István válogatott jégkorongozó a Csíkszereda csapatához igazol, ő azonban nem tart vele, mert kétéves kislányuk hamarosan kezdi az óvodát. Ennek már több hete, azóta megtörtént a szétköltözés, amit egyelőre nehezen élnek meg.

Abszolút pozitívan állunk hozzá, szerintem máshogy nem is lehet, mert akkor sokkal könnyebben zajlik majd. Lesz egy hatalmas kalendáriumunk, amiben fel lesznek vezetve Sofi meccsei, utazásai, az én munkáim, Nara különböző kis programjai. Megpróbáljuk megtalálni a közös halmazokat, de biztos, hogy lesznek nehéz pontok" - mesélte Tücsi, amikor több hónap után közösen meghozták ezt a döntést.

Ada

Ugyan nem távkapcsolatot képzelt el magának Ada, aki akkoriban egyedül nevelte két fiát, de végül a Németországban élő Máté mellett találta meg a boldogságot.

"Az, hogy külföldön van, nem teljesen fedi azt, amire vágynék" - mondta pár éve, de a kapcsolat így is működött, össze is költöztek, majd összeházasodtak és babájuk is született.

Sydney van den Bosch

A TV2 szerencselánya mindig sokakat meglep, mikor elárulja, hogy nem él együtt a férjével, aki vidéken, most épp Győrben focizik. Idén nyáron már a harmadik házassági évfordulóját ünnepelte Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás. 

"Sokan nem értik, mi hogy tudunk így élni, de nekünk ez a természetes. Most egyébként éppen együtt élünk, én pedig ilyenkor átállok kiszolgáló üzemmódba, főzök, mosok, takarítok" - árulta el.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!