Britney Spears újabb idétlen videóval rukkolt elő, óriási problémája van

film Horizontal HEADSHOT SINGER-WOMAN PREMIERE RED CLOTHING
(FILES) In this file photo taken on July 22, 2019 US singer Britney Spears arrives for the premiere of Sony Pictures' "Once Upon a Time... in Hollywood" at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California. - Pop princess Britney Spears on September 12, 2021 announced her engagement to her boyfriend Sam Asghari via social media. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Britney Spears üzent a rajongóinak, miután eltörölték felette az apja gyámságát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Britney Spears hosszú bírósági huzavona után nemrég megszabadult apja, Jamie Spears gyámságától, majd örömében meztelen fotókkal árasztotta el az internetet. Most legfőbb rajongóinak, a #Free Britney mozgalom aktivistáinak is üzent a Twitteren:

Az énekesnő megköszönte a kitartó támogatást, majd azt írta, hogy már jó irányba halad az élete, az elmúlt éjszaka azonban két órán keresztül sírt a meghatottságtól.

Britney-nek közben egy dilemmája is támadt, Francia Polinéziában nyaralva arról kérte ki a rajongói tanácsát egy Instagram-videóban, hogy a szerelmével, Sam Asgharival Görögországban, Olaszországban, Ausztráliában vagy New Yorkban házasodjanak-e össze: