Kétmilliárd forintot nyert a színésznő, miután leégett a háza

The American Humane Hero Dog Awards - Portraits GettyImageRank3 arts culture and entertainment
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - OCTOBER 05: Shannen Doherty poses for a portrait in the Getty Images & People Magazine Portrait Studio at Hallmark Channel and American Humanes 2019 Hero Dog Awards at the Beverly Hilton on October 05, 2019 in Beverly Hills, California. Neilson Barnard/Getty Images for Hallmark Channel /AFP
Vágólapra másolva!
Shannen Doherty pert nyert a State Farm biztosítótársaság ellen, miután nem akartak fizetni a 2018-as kaliforniai tűzvészben leégett háza után.
Vágólapra másolva!

A bíróság 6,3 millió dollár, közel kétmilliárd forint kártérítést ítélt meg a Beverly Hills 90210 egykori sztárjának, Shannen Dohertynek, miután a malibui háza leégett a 2018-as kaliforniai tűzvészben, a biztosító azonban nem volt hajlandó fizetni neki.

Shannen Doherty 2019-ben Forrás: AFP/2019 Getty Images/Neilson Barnard

A State Farm biztosítótársaság a visszautasításban azt is megemlítette, hogy a színésznő szerintük az érzelmeikre próbált hatni azzal, hogy a negyedik stádiumú rákját is fehozta a kérelmében – miközben Doherty ügyvédje, Devin McRae pont azt mondta a beszédében, hogy a győzelmük egy emlékeztető lehet az intézményeknek arról, hogy emberekkel dolgoznak, minden ügyük mögött van egy emberi sors.

Doherty egyébként éppen azért közölte a nyilvánossággal 2020 februárjában, hogy negyedik stádiumú rákkal küzd, mert nem akarta, hogy a bírósági tudósításokból derüljön ki. A színésznő 2017-ben már legyőzte elvileg a rákot, de az két év múlva visszatért.