Shannen Doherty pert nyert a State Farm biztosítótársaság ellen, miután nem akartak fizetni a 2018-as kaliforniai tűzvészben leégett háza után.

A bíróság 6,3 millió dollár, közel kétmilliárd forint kártérítést ítélt meg a Beverly Hills 90210 egykori sztárjának, Shannen Dohertynek, miután a malibui háza leégett a 2018-as kaliforniai tűzvészben, a biztosító azonban nem volt hajlandó fizetni neki. 

Shannen Doherty 2019-benForrás: AFP/2019 Getty Images/Neilson Barnard

A State Farm biztosítótársaság a visszautasításban azt is megemlítette, hogy a színésznő szerintük az érzelmeikre próbált hatni azzal, hogy a negyedik stádiumú rákját is fehozta a kérelmében – miközben Doherty ügyvédje, Devin McRae pont azt mondta a beszédében, hogy a győzelmük egy emlékeztető lehet az intézményeknek arról, hogy emberekkel dolgoznak, minden ügyük mögött van egy emberi sors.

Doherty egyébként éppen azért közölte a nyilvánossággal 2020 februárjában, hogy negyedik stádiumú rákkal küzd, mert nem akarta, hogy a bírósági tudósításokból derüljön ki. A színésznő 2017-ben már legyőzte elvileg a rákot, de az két év múlva visszatért.