Janza Kata és Pintér Tibor

Janza Kata máig baráti viszonyban van volt férjével, Pintér Tiborral. Bár a kapcsolat nem működött, a színpadon nagyon jól működnek együtt. és közös munkákat is vállalnak.

"A válásaim nem tartoznak a büszkeségeim közé. Nagyon nehezen éltem meg őket. Kívülről sokszor úgy nézhetek ki, mint egy nagyon a mának élő, nagyon hedonista nő, ami részben igaz is: nagyon könnyen szerelembe esem, az életet nagyon intenzíven élem meg. Ettől függetlenül a házasságaimat nagyon komolyan gondoltam, és nagyon megviselt, amikor aztán nem sikerültek" - mesélte korábban a színésznő.

Forrás: Tv2, Facebook/Janza Kata hivatalos oldala

"Mindig is jó volt a kapcsolatunk a házasságunk után, nemcsak a nagylányunk, Janka miatt, hanem mert mindig is hittem, hogy minket barátoknak teremtettek. Soha nem szóltam bele a magánéletébe, egy volt mindig is a fontos: nem szeretném, hogy boldogtalan legyen. (...) A színpadon mindent félre kell tennünk, bármennyire nehéz is. Bármi zajlik a magánéletünkben, annak hét és tíz óra között kint kell maradnia" - jelentette ki korábban Tenya.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

A párost a válás után kérte fel a TV2, hogy szerepeljenek a Sztárban sztárban, de ez nem zavarta őket, szívesen mondtak igent a feladatra.

Forrás: Facebook/Polyák Lilla

"Ez talán azok számára lehet furcsa, akik sosem dolgoztak együtt a párjukkal. A kapcsolatunk végével a közös koncerteket befejeztük, de több darabban jelenleg is együtt játszunk. Felnőtt emberek vagyunk, jól kezeljük ezt a helyzetet, bár azért arra még nem készültem fel, hogy Zsoltot neccharisnyában lássam" - mondta akkor a színésznő, aki elárulta, hogy nagyon jó maradt a viszonya két fia édesapjával.