Tóth Andi és a többiek: magyar sztárok, akik a szakítás után is együtt dolgoztak a párjukkal

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Egy fájdalmas szakítást követően a legtöbben soha nem szeretnék látni egykori párjukat, de vannak, akik ezt egész egyszerűen nem tehetik meg, mert összeköti őket a közös munka. Még nehezebb a helyzet, ha mindez a nyilvánosság előtt, a színpadon zajlik - erről több magyar sztár is tudna mesélni, akik a magánéleti zűrök ellenére is kénytelenek voltak egy ideig még együtt dolgozni. Suzy és Tóth Andi bármennyire is szerették volna, nem tudták elkerülni az exeiket, de vannak, akiknek nem is okozott akkora gondot a közös szereplés a szakítás után.
Vágólapra másolva!

Veréb Tamás és Klajkó Szandra

Veréb Tamás színész-énekes és Klajkó Szandra táncos hét évig alkottak egy párt, tavaly pedig össze is házasodtak. A napokban jelentették be, hogy elválnak. "Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként" - közölték.

Bár a kapcsolatnak vége, októberben egy korábban leszervezett koncerten még közösen fognak színpadra állni,

és nemrég Veréb Tamás a volt felesége vendége volt egy rádióműsorban - úgy tűnik, tényleg sikerül jóban maradniuk, és a munkakapcsolat megmarad a szakítás után is.

Jolly és Suzy

Jolly és Suzy válása ennél jóval bonyolultabb volt, nyilvánosan is sokat veszekedtek, de egy ideig még kénytelenek voltak közös fellépésekre járni a korábban aláírt szerződéseik miatt. "A közös munka az most nyilván továbbra is tart, most is a hétvégén hét fellépésünk lesz" - árulta el akkoriban Jolly, aki azt is elmondta, hogy nem könnyű számukra ez a helyzet, mivel több szerelmes, romantikus számuk is van, de igyekszik a lehető legjobb formáját hozni, mert azt szeretné, ha a közönség nem venne észre semmit a kettejük közt történtekből.

Forrás: Instagram/Jolly Official

Végül kilenc év után különváltak a munkában is. "Nem megy már együtt... Egy művész az érzelmeiből és más emberek érzéseiből kap ihletet. Nem értem ugyan, de érzem, a közönség is két pártra szakadt a szakításunk után. Van, aki a pártomat fogja, támogat, hogy legyek boldog Barbarával, mások a szememre hányják, hogy otthagytam a családomat.

- mondta az énekes, miután a közös munkáik is véget értek.

Tóth Andi és Szabó Ádám

Nem sokkal a Sztárban Sztár kezdete előtt szakított egymással Tóth Andi és Szabó Ádám, így akkoriban még tele sérelemmel álltak egymás mellett a TV2 show-jának színpadán.

Az énekes az élő adások kezdete előtt elárulta, hogy amikor elvállalták, hogy szerepelnek a műsorban, még egy párt alkottak,

de akkoriban bízott abban, hogy ez nem jelent problémát a munkában.

Forrás: TV2

Tóth Andi nem titkolta, hogy mivel nem békében váltak el, ő ezután sem fog tudni békésen gondolni a volt barátjára. A műsor első adásában a két énekest egymás mellé ültették, aminek az énekesnő nem annyira örülhetett, viselkedése rideg és kimért volt, amit azzal indokolt, hogy: "vannak róla emlékeim, tapasztalataim, és sajnálom, ha ez valakiknek negatívan jött le, velem nem bánt jól, én pedig nem tudok kétszínű lenni. Kevés emberhez nyilvánulok úgy, ahogy Ádámhoz jelenleg, nem tudok álszenten mosolyogni, meg mondani, hogy szurkolok neki."

Lapozzon, nézze meg a többieket is!