5. Jenna Jameson – 5,2 millió dollár

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Alexandra Wyman

Húszéves korában kezdett el pornózni, és hamar fel is kapták, rengeteg díjat kapott. Howard Stern filmjében, az Intim részekben már ruhában is megjelent, később a Nash Bridges – Trükkös hekus vagy a Kemény motorosok egy-két epizódjában láthatták a nézők. Realitykből is ismerős lehet, olyan műsorokban tűnt fel, mint a Paris Hiltonnal forgatott The Simple Life vagy a KISS-frontember mindennapjait bemutató Gene Simmons: Family Jewels.

4. Traci Lords – 6,5 millió dollár

Forrás: Getty Images via AFP/2011 Getty Images/Mike Coppola

Egész pályafutása alatt egyetlen legális pornófilmet készített – pont a tizennyolcadik születésnapján –, utána beiratkozott Lee Strasberg híres színiiskolájába. Olyan sorozatokban kapott kisebb-nagyobb szerepeket, mint az Egy rém rendes család, a Melrose Place, a MacGyver vagy a Nash Bridges – Trükkös hekus.

3. Jesse Jane – 6,5 millió dollár

Forrás: Getty Images via AFP/2012 Getty Images/Ethan Miller

2017-ben jelentette be a visszavonulását, de az akkor még 9 millió dolláros nettó vagyona hamar apadni kezdett, így két év múlva vissza is tért a pornózáshoz – a vártnál azonban kisebb sikerrel, úgyhogy másodjára is otthagyta az ipart. Vendégszerepelt a Törtetőkben, feltűnt a Starsky és Hutch-filmben, Diosa néven pedig saját tequilamárkát alapított.

2. Sunny Leone – 8 millió dollár

Forrás: AFP/Sujit Jaiswal

Az indiai származású kanadai modellt 2003-ban fedezte fel a Penthouse, 2010-re pedig már a Maxim is a tíz legjobb pornószínésznő között tartotta számon. Indiában különösen nagy népszerűségnek örvend, ott számos tévés feladata is volt: már 2005-ben az MTV Awards helyi tudósítója volt, majd valóságshow-ban szerepelt, egy másikat vezetett is – miközben pár bollywoodi filmben ugyancsak számítottak rá.

1. Tera Patrick – 18 millió dollár

Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Frazer Harrison

A lista élén toronymagasan Tera Patrick áll a Redbled szerint, a száznál több pornófilm – és egy indonéz horror – mellett azonban más tevékenység is kellett ahhoz, hogy ekkora vagyonra tegyen szert. Már korábbi férjével, a pornósztárként szintén ismert Evan Seinfelddel alapítottak egy produkciós céget – amely a válásuk után teljes egészében a színésznőhöz került –, de mellette honlapot is üzemeltet, önéletrajzi könyvet is kiadott.