Két autó is nagy sebességgel csapódott az énekes-tévészereplő kocsijába. Egy korábbi karambolról mesélt most részletelet. 

„A balesetnél is vigyázott rám az őrangyalom, mert aznap azzal a bizonyos autóval mentem, amiért egyébként kaptam is rendesen. Azt írogatták, hogy „na, mert ilyen luxus autóval kell járni". Az az autó 2004-es és az én kis játékszerem volt. Mindig javítgattam. Amikor új volt, lehet, hogy drága volt, de én már eleve használtan vettem és ráadásul részletre és az előző autómat toltam bele" - mondta Hajdú Péternek Bereczki.

Forrás: baleset-info.hu

„Hárommal előttünk elütöttek egy madarat és megállt a sor. Megállt az első, megállt a második és megálltam én. Kettő autó mögöttünk azonban nem tudott megállni. Az első belém szaladt, de akkor még megálltam, csak a kocsi hátulja tört meg. Én akkor kiengedtem a féket, mert ilyenkor azt kell, hogy az ütközési energia szabadon távozhasson. Meg is érkezett a második lökés. Mivel ez egy kemény tetejű cabrio volt, olyan kemény kasznival rendelkezett bizonyos pontokon, hogy nem lett senkinek semmi baja. Ez a nagy szerencsénk. Bármelyik másik autóval mentünk volna, biztosan mindhárman megsérülünk"- magyarázta a színész a Frizbi stúdiójában, ahol először beszélt arról is, hogy nemcsak az akkor még várandós kedvese, Bata Éva, de az első házasságából született kamasz lánya is az autóban ült a karambolkor.

A Bereczki Zoltánnal folytatott beszélgetést vasárnap este tűzi műsorára a Life TV, közvetlenül az Activity után.

Forrás: Ripost