18 év után elhagyja az NCIS-t a főszereplő

Nonstop EPISODIC "Nonstop" -- The murder of a Petty Officer in a small town outside D.C. prompts NCIS to once again work with "The Sherlocks," a privately funded investigative team that includes their newest member, Anthony DiNozzo, Sr. (Robert Wagner), o
"Nonstop" -- The murder of a Petty Officer in a small town outside D.C. prompts NCIS to once again work with "The Sherlocks," a privately funded investigative team that includes their newest member, Anthony DiNozzo, Sr. (Robert Wagner), on NCIS, Tuesday, Feb. 7 (8:00-9:00 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Richard Riehle returns as Walt Osorio, Jessica Walter returns as Judith McNight and Todd Louiso returns as Lyle Waznicki, all members of "The Sherlocks." Pictured: Mark Harmon, Emily Wickersham. Photo: Sonja Flemming/CBS A?©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
Mark Harmon nem alakítja tovább Leroy Jethro Gibbs karakterét. 
Vágólapra másolva!

Mark Harmon nem viszi tovább az NCIS-ben Leroy Jethro Gibbs karakterét, 18 év és még 4 epizód után kilépett. A showrunner Steven Binder a TheWrap kérédésre elmondta, hogy barátként és producerként Harmon marad a sorozat mellett.

Forrás: CBS

Itt meg kell jegyezni, hogy a nézők nagy kedvence, Pauley Perrette (Abby Sciutót alakította) 2018-ban meglepő, ám kissé homályos tartalmú posztokkal árasztotta el a Twitter-oldalát, azt sugallta, hogy az NCIS forgatásán több alkalommal bántalmazták, ezért lépett le. Távozásának oka nem más volt, mint a széria talán legismertebb színésze, Mark Harmon, akivel nagyon rossz viszonya volt. Egy bejegyzésben meg is nevezte őt, attól tartott, hogy megtámadja. „Rémálmaim vannak róla" – írta akkor a színésznő. Ő az, a képen:

NCIS

Az NCIS-ben Mark Harmon a rekorder Leroy Jethro Gibbs 418 epizódban szerepelt az IMDb szerint. David McCallum, mint Donald Mallard ugyanennyi részben volt jelen, a harmadik Sean Murray (karaktere: Timothy McGee).