Csúnyán összeverte volt barátnőjét a rapper - fotó

The h.wood Group's Grand Opening of Delilah at Wynn Las Vegas GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 10: Tyga attends h.wood Group's grand opening of Delilah at Wynn Las Vegas on July 10, 2021 in Las Vegas, Nevada. Bryan Steffy/Getty Images for Wynn Las Vegas/AFP (Photo by Bryan Steffy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Családon belüli erőszak miatt nyomoz a rendőrség Tyga ellen, a volt barátnője fotót is mutatott a verés okozta nyomokról.
Vágólapra másolva!

A Sikoly sorozatváltozatában színészként is látott, Grammy-jelölt Tyga állítólag megverte a volt barátnőjét, Camaryn Swansont, legalábbis a nő ezt mondta a rendőrségnek. Azóta egy Instagram-sztoriban fotót is mutatott a sérüléséről:

Forrás: Instagram/Camaryn Swanson

"Érzelmileg, szellemileg és fizikailag is bántalmaztak, amit nem titkolok tovább" – írta a képhez, mondandóját a TMZ-nek is címezve.

A lap ugyanis a történet árnyaltabb verzióját írta meg, miszerint Swanson kéretlenül, sőt kimondott tiltakozás ellenére megjelent Tyga házánál hajnali háromkor, és – látszólag valamilyen szer hatása alatt – ordibálni kezdett, nem lehetett lecsillapítani.

Tyga Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Bryan Steffy

A rendőrök ezzel együtt nyomozni kezdtek a nőn látható sérülés miatt, de Tygát egyelőre nem tartóztatták le: kedden kell bemennie az őrsre vallomást tenni.