Sok csalódás érte mostanában Hódi Pamelát, aki a napokban ünnepelte a 33. születésnapját.

Az influenszer a születésnapján egy hosszabb bejegyzéssel jelentkezett, és képeket is mutatott 613 ezer követőjének.

"Szombaton 33 éves lettem. Nem is tudom, mikor volt utoljára, hogy várjam a szülinapomat és meg akarjam ünnepelni. Egyszerűen csak azt éreztem, hogy igen, most úgy érzem, hogy szeretném. Krisztusi korba léptem, és talán ez volt az oka ennek az érzésnek. Nem tudom... 

Eszméletlen sokat köszönök a 32-es évemnek, ebben az egy évben minden megváltozott. Sokkal szebbnek látom a világot, férjhez mentem, családi házba költöztünk, két egészséges kislány édesanyja lettem, és még sok-sok megannyi csodás dolog történt velem, velünk.  Ezt nem azért írtam le, mert jaj, de jó nekem, hisz tudjátok, hogy az én magánéletem sem egy rózsaszín ködben zajlik minden nap. Egész egyszerűen ezt éreztem tegnap, amikor a barátaink nálunk voltak és átöleltek engem, miközben Krisz Rudi énekelte nekünk az Azért vannak a jóbarátok c. dalt. 
Hálás vagyok a sok jóért, és bár nagyon fájnak a harcok, csalódások, barátok elvesztése, de ezért is hálát mondok. Hogy miért? Mert az ember legyen az nő vagy férfi, felnőtt vagy gyermek, idős vagy fiatal, minden egyes megélt nappal tapasztaltabb lesz. Tapasztalatot nem csak a jó dolgokból nyersz, hanem a hibáidból is, amit te vétesz. Ami nem baj, csak tanulj belőle, és figyelj arra, hogy az egyszer már rossz volt, és azt nem akarod még egyszer. Hidd el, egyre tapasztaltabbá válsz és bölcsebbé.
Mondom ezt én 33 évesen, de történt már annyi minden az életemben, hogy ezt bátran leírom nektek" - áll a bejegyzésben.