Lagzi Lajcsi; az ügyvédje, Fröhlich Krisztián és annak családja is fenyegetéseket kapott - írta a Blikk. Nemrég ítélték letöltendő börtönre, a nem jogerős ítélet szerint két év tíz hónap letöltendő börtönbüntetést kapott víz-, gáz- és áramlopás, valamint hivatalos személy megvesztegetése miatt.

A lap úgy tudja, Lajcsi zsarolói már nincsenek letartóztatva. A zenész a lapnak azt mondta, ezen megdöbbent, és egyáltalán nem érzi magát biztonságban, főleg, hogy nemrég fenyegető üzeneteket kapott ő és az ügyvédje is.

Lajcsi a Nemzeti Védelmi Szolgálathoz fordult, személyes találkozót kért. Mint mondta, ha jogosult a tanúvédelmi programra, abban ez esetben folyamatosan vigyáznának rá a nyomozók, nehogy baja essen. 

Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a csalók lebuktatása után több fenyegető sms-t is kapott, ezzel a szöveggel:

Tévé- és sajtónyilatkozás nincs, szét lesztek b*szva Lajcsival. G*ci, kaptok a pofátokra is! Lajcsit figyeljük, ráb*szik, meg te is doktor. Lajcsi mondja majd a szembesítéskor, hogy ő akarta az egészet.

Megfenyegették Lajcsit és az ügyvédjét isFotó: Csudai Sándor - Origo

Lajcsi egyelőre nem tudja, indult-e nyomozás az ügyben, illetve ki küldte az sms-eket, ahogyan azt sem, a csalók elleni eljárás hol tart - írta a Blikk.