Hevesi Kriszta és Baranya Dávid távoztak múlt hétvégén a TV2 show-jából, a profi táncos most az Instagramon köszönte meg a sok támogatást és üzenetet.

"Az utolsó táncunk képei a DWTS második évadában Krisztával. Úgy érzem, kitekertük magunkból a maximumot. Bár szomorú vagyok, hogy számunkra befejeződött a műsor, csalódottság nincs bennem. Büszkeséggel tölt el, hogy Krisztával szerepelhettem ebben a hatalmas produkcióban, valamint arra is, hogy ismét ekkora közönség előtt táncolhattam. Nagyon sok sikert és kitartást kívánok a még versenyben lévő sztároknak és profi partnereiknek, valamint a teljes stábnak és kreatív csapatnak egyaránt. 

Ugyancsak hatalmas köszönet nektek, akik nézitek, szeretitek és támogatjátok szavazataitokkal a párosokat, és ezzel együtt azt, amire mi feltettük eddigi életünket, ami nem más, mint a TÁNC. A ti visszajelzések nagyon fontosak számunkra, hiszen ebből táplálkozunk és ez ad erőt nekünk ahhoz, hogy még nagyobb erőbedobással álljunk neki 1-1 új koreográfiának és az élő adásoknak! Köszönjük nektek" - írta oldalán a táncos.