Több mint 50 éves dalok miatt pereskedik Cher

mp1780973 Etats-Unis Fotografia Sourire Sixties Anni Sessanta Uomo Smile Extravagance America America del Nord Instrument de musique Amérique du Nord Etats-Unis d'Amérique Femme Extravagance Extravagant Extravagante Sorriso Novecento Amérique Américain Am
American singer Salvatore Philip Bono, known as Sonny, poses smiling with the singer Cherilyn Sarkisian LaPierre, known as Cher; Sonny wears a flashy, optycal-style red and black outfit, while Cher exhibits a silvery, lame dress with sequins. Italy, 1966. (Photo by Marcello Salustri / leemage / Leemage via AFP)
Vágólapra másolva!
Cher beperelte néhai férje, Sonny Bono özvegyét, egymillió dollárt követel tőle pár régi dal után.
Vágólapra másolva!

Cher azt állítja, hogy az 1998-ban meghalt Sonny Bono negyedik felesége, egyben örököse, Mary Bono visszatart olyan bevételeket, amelyek az énekesnőt illetnék meg a Sonny Bonóval közös szerzeményeik után.

Sonny Bono és Cher 1966-ban Forrás: Leemage via AFP/©MP/Portfolio/Leemage/Marcello Salustri

Cher 1964 és 1975 között volt Sonny Bono felesége, olyan slágereket alkottak együtt, mint az I Got You Babe vagy a The Beat Goes On – és amikor elváltak, megegyeztek, hogy ezek jogdíjain, bevételein a későbbiekben is osztoznak.

Az énekesnő szerint ezek egy részét Mary Bono nem fizette ki neki, ezért most a bíróságon követel egymillió dollárt, több mint 300 millió forintot.