Közös képek készültek Palik Lászlóról és új barátnőjéről

Palik László
Vágólapra másolva!
Közel két évtizede ismeri új kedvesét Palik László.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon Hungary műsorvezetőjének a Blikk szerint új barátnője van, aki ügyvédnő, és úgy tűnik, egyre komolyabb a dolog, Palik ugyanis már a barátai előtt is vállalta új szerelmét. A lap szerint már az iskolához is együtt mennek gyermekeikért, erről pedig fotót is közöltek. "Laci és Petra közel húsz éve a sportos életmódjuknak köszönhetően ismerkedtek meg, hiszen mind a ketten aktívan edzenek, futnak. Ám akkor teljesen más szakaszban járt az életük" - írják egy informátorra hivatkozva.

TV2

Egy másik ismerős arról is beszámolt, hogy a nő erős, határozott, karakán jellem. "Az egyik legismertebb sztárügyvéd irodájában tanulta a szakmát. Igaz, egykori mentora általában büntetőügyeket vállal, míg Laci párja – amióta önállósodott – elsősorban ingatlanjogi ügyekkel, családjoggal, társasági joggal, cégek állandó képviseletével foglalkozik. Szintén egy hatalmas magánéleti változás kellős közepén van, éppen válófélben van kisfia apjától. A srác egyébként ugyanabba a suliba jár, ahova Palik fiai."

"Anikó ismeri Petrát, sőt, kedveli is. Fontos neki, hogy ki van Laci mellett, mert bár a házasságuk tönkrement, a fiaik összekötik őket. Ha Laci boldog, ő is boldog" - tette hozzá.