Dancing with the Stars: Nem volt elég a megható produkció, sírva búcsúzott egy páros

Ördög Nóra, DWTS
Vágólapra másolva!
Az Emlékek éjszakája nevet kapta a Dancing with the Stars negyedik élő adása, ahol a versenyzők nemcsak táncoltak, de egy-egy különleges, meghatározó emléküket is megosztották a TV2 nézőivel. Az este három páros is megkapta a zsűritől a maximális 40 pontot.
Vágólapra másolva!

A múlt héten kiesett a versenyből Hevesi Kriszta és Baranya Dávid, nélkülük ment tovább a széria második évada.

A negyedik élő show-ban az emlékeké volt a főszerep, a táncosok nemcsak szavakban, de sokan a parketten is életük legfontosabb emlékeit idézték fel.

Az este így nagyon meghatóra sikerült, többen könnyeztek – a parketten és a zsűripult mögött egyaránt. Dobó Kata kislánya születését mesélte el, Cookyék a gyerekeiket is magukkal vitték a stúdióba, Tóth Andi az apjával való nehéz kapcsolatát vállalta fel a nyilvánosság előtt, Árpa Attila pedig a válásáról és egy barátja haláláról is vallott.

A szombat esti show-ban a versenyzők az alábbi táncokat mutatták be, majd az alábbi pontszámokat kapták Ördög Nórától, Molnár Andreától, Bereczki Zoltántól és Kováts Gergely Csanádtól, akik ezúttal meglehetősen szigorúak voltak, de kiosztották az évad első 40 pontjait is.

  • Dobó Kata és Köcse György, jive: 34 pont
  • Kempf Zozo és Keresztszegi Ramóna, tango: 33 pont
  • Kozma Dominik és Lissák Laura, szamba: 34 pont
  • Cooky és Szécsi Debóra, rumba: 28 pont
  • Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna, quickstep: 31 pont
  • Árpa Attila és Stana Alexandra, foxtrot: 40 pont
  • Kamarás Iván és Mikes Anna, hip-hop: 40 pont
  • Nagy Réka és Hegyes Bertalan, paso doble: 37 pont
  • Tóth Andi és Andrei Mangra, bécsi keringő: 40 pont

A zsűri szerint Árpa Attila és Stana Alexandra, Kamarás Iván és Mikes Anna, valamint Tóth Andi és Andrei Mangra lettek az este legjobbjai.

A zsűri pontjait összevonták a nézői szavazatokkal, az így kialakult sorrend alapján a veszélyzónába került: Cooky és Szécsi Debóra, valamint Dobó Kata és Köcse György. Utóbbiak egyébként a múlt héten az adás legjobbjai voltak, így sokan meglepődtek, hogy most az utolsó helyekre kerültek.

Az ő produkciójukat még röviden újra láthatták a nézők, és még egy körben indult nézői szavazás, majd az

este végén kiderült, hogy Cooky és Szécsi Debóra búcsúztak a show-tól, akik igazi családi rumbával léptek parkettre, melyhez a gyerekeik, Kevin és Nátán is csatlakoztak.