Látványos este volt a Sztárban sztár leszek!-ben, de Tóth Gabi csalódott

sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Sok remek produkció volt újfent, a tízből négy ember kapott maximális pontszámot a zsűritől. 
Vágólapra másolva!

A top 10-es csapat közös produkciójával startolt el a Sztárban sztár leszek! harmadik élő műsora, Till Attila utána bemutatta a zsűrit, de nem bírta ki, hogy ne tegyen megjegyzést a szerelésükre, szerinte olyanok voltak, mint akik a csillagok közül, más-más galaxisból érkeztek. Majka sárga-fekete, kifejezetten feltűnő zakója volt a legvisszafogottabb, Tóth Gabi pedig kalotaszegi viseletben, pártával a fején ült be zsűrizni. Itt meg tudja nézni a tarka társaságot.

tv2

Négy versenyző is a maximális pontszámot kapta a zsűritől, Veczli Zóra és Szaszák Zsolt pedig csak 24 pontot kapott, a zsűrilista végén ők álltak. A nézői szavazatok is megérkeztek közben, azok hozzáadásával kiderült, hogy Urbán Edina csúszott le sereghajtónak, neki különösen volt oka tehát az izgalomra az utolsó reklámblokk alatt. Nézzünk pár produkciót!

Gábor Márkó: Bamboleo

Pál-Baláž Karmen: Euphoria

Hadas Alfréd: California Love

Urbán Edina: Stupid Love

Kárász Dávid: Sweat (A La La Long)

Gábor Márkó a Bamboleót adta elő, a nézőknek annyira tetszett, hogy ő egyből továbbjutott, már a második körös szavazás előtt ellazulhatott. Így izgult Tóth Gabi különös fejfedőjében egy előadás alatt:

tv2

Majka nagyon jól érezte magát, mint mondta, hálás, hogy ott ülhet. Köllő Babett mindenkiért aggódik, szerinte nem számít, ki kinek a versenyzője, ő Kárász Dávidot emelte ki. Tóth Gabi megfogadta, hogy nem enged magához közel versenyzőt, de nagyon megszerette a saját embereit, mindenki tehetséges – mondta. Pápai Joci szintén a tehetséget emelte ki, és jelezte, ha szigorú, az azért van, mert tudja, hogy több van az adott emberben.

„Az estét elvitték a cigók nekem. Hol az emberem, báttya?" – rikkantotta Joci az értékelés végén, Gábor Márkót keresve, de ő már a továbbjutó helyen ült, neki nem kellett kiállnia a színpadra. Ezen Majka nagyon jót derült, mert úgy tűnt, Pápai kissé elbambult és nem figyelt arra, hogy Gábor Márkó már benn van a következő körben.

Urbán Edina megmenekült végül, szinte ő sem hitte el, Szaszák Zsolt és Kárász Dávid maradt ott a végén Tilla mellett. Rájuk még lehetett szavazni 90 másodpercig, előbbit Tóth Gabi, utóbbit Köllő Babett készítette fel. Végül Kárász jutott tovább.