Óriási szerencsétlenség történt az America's Got Talent különkiadásának felvételén: két kocsi összeütközött, Jonathan Goodwin szabadulóművész pedig közéjük szorult, válságos állapotban vitték kórházba.

Jonathan Goodwin kaszkadőrt és szabadulóművészt súlyos sérülésekkel, kritikus állapotban szállították kórházba az America's Got Talent: Extreme forgatásáról. A különkiadáshoz a tehetségkutató műsor legveszélyesebb, legőrültebb mutatványait kezdték el felvenni, Goodwin balesete után azonban egy időre leállították a munkálatokat.

Jonathan GoodwinForrás: Instagram/Jonathan Goodwin

A 41 éves férfi a magasból lógott összekötözve, és a mutatványa lényege az lett volna, hogy kiszabaduljon, és az alá készített szivacsra essen, mielőtt a két oldalról induló, lengő autók összecsattannak, őt is maguk közé szorítva. A feladatot nem sikerült időben teljesítenie, erős idegzetűek a TMZ videóján is megnézhetik, hogy mi történt vele:

A férfi az ütközés után ráadásul a fejére esett a földre, ez már nem látszik a videón. Eszméletlen volt, a stábtagok azt hitték, meg is halt – végül kritikus állapotban szállították kórházba, ahol sürgősen megoperálták, de az állapotáról egyelőre nem lehet többet tudni.