Kiderült, hogy mi okozta Kandech Evelyne halálát

Kandech Evelyne
Vágólapra másolva!
A 37 évesen meghalt Kandech Evelyne súlyos betegséggel küzdött, tüdőrákja volt a Blikk szerint.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 37 évesen meghalt Kandech Evelyne, a Megasztárból ismert énekesnő. A rajongói kérdésére zenésztársa, Tóth Vera először csak annyit közölt, hogy "hosszú betegség után hunyt el", azóta viszont a Blikk megtudta, hogy Evelye-nél tüdőrákot diagnosztizáltak tavaly.

"Kicsit bagatellizálta a betegségét, de az orvosok is biztatták, hogy fiatal szervezet, legyőzi a rákot. Ő is bizakodó volt, sokszor mondta, hogy nem lesz baj, ki fog jönni belőle. Sajnos, végül nem így lett, és a betegség győzött" – mondta Evelyne egy barátja, Irén.

Kandech Evelyne Forrás: Ruttkai Éva Színház Facebook oldala

Evelyne-nek más miatt is nehéz volt a tavalyi év, munka nélkül és egyedül küzdött a kórral: "Egy étteremben dolgozott pincérnőként, és fel is lépett ott időnként. Volt egy dzsessztriója, kifinomult amerikai dzsesszt játszottak, Evelyne pedig gyönyörűen énekelt. Ez volt az élete, az éneklés, ám a Covid ellehetetlenítette őt is. Azok közé a zenészek közé tartozott, akik minden bevételi forrásukat elveszítették, neki pedig nem volt tartaléka. Ráadásul épp akkor ért véget egy kapcsolata, így már semmi sem kötötte Budapesthez, ezért hazaköltözött Pécsre, az édesanyja lakásába" – tette hozzá a barátnő. Evelyne édesanyja pár éve halt meg, Sierra Leone-i édesapjával nem tartotta a kapcsolatot.