Palik László három évad és 303 epizód után búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a TV2-től.

Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sportrealityje 2019. január 2-án indult hódító útjára. Akkor mindenki nagy meglepetésére sokéves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre, most azonban búcsúzik.

Palik LászlóTV2

"Az Exatlon Hungarynek nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brandnek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak,  akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt három évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy három évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években.  És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-s kollégáimnak, akikkel az elmúlt három évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt veletek tévézni" – tette hozzá Palik László.