Pénteken kiderül, hogy ki lesz a Séfek séfe

Séfek séfe
Vágólapra másolva!
A héten a célegyeneshez érkezik a TV2 népszerű gasztro-tehetségkutató műsora, a Séfek séfe. Öt hétig tartó kemény menetelés után pénteken este kiderül, ki nyeri el 2021-ben a Séfek séfe címet, a vele járó tízmillió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést a világ egyik leghíresebb séfiskolájában.
Vágólapra másolva!

Utolsó hetéhez érkezett a Séfek séfe, amelyben több száz jelentkező közül mostanra összesen 8, mindenre elszánt versenyző küzd a végső győzelemért. Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András 6-6 fővel induló csapataiban mára csupán 3-3, illetve 2 játékos maradt versenyben.

Már csak a legjobbak bizonyíthatnak, akik szeme előtt egyetlen cél lebeg, hogy az eddigieknél is jobbat hozzanak ki magukból, és ott legyenek a döntőben. A tét óriási, és a feszültség még a korábbiaknál is nagyobb. A feketék egyik csapattagja, Takó-Mészáros Rebeka egy különleges előnnyel, az előző adásban megszerzett arany késsel vág neki a hétnek, amely egy esetben megmentheti őt a kieséstől.

A Séfek séfe zsűrije: Vomberg Frigyes, Wolf András, Krausz Gábor TV2

Az egyre keményebb csapatversenyek után, csütörtökön egy kétfordulós elődöntő, pénteken pedig egy maratoni döntő vár a séfek tanítványaira.

A legtehetségesebb öt versenyző jut be az elődöntőbe, ahol a műsor séfjei már nem segíthetnek csapattagjaiknak.

Az első kör után Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András vakon kóstolja és értékeli az eléjük tálalt fogásokat, ráadásul három vendégkóstoló is érkezik a segítségükre Volenter István, Segal Viktor és Várvizi Péter személyében. A nap végére két séfjelölt számára véget ér a küzdelem.

A döntőben kétórás feszített munka vár a legjobbakra. A versenyzők háromfogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak.

A Séfek séfe fődíjáról hazai, élvonalbeli fiatal séfek döntenek,

olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén kiderül, hogy ki lesz a Séfek séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést a világ egyik leghíresebb séfiskolájában.