Dobó Kata és Köcse György a veszélyzónában végeztek a Dancing with the Stars legutóbbi adásában, de a színésznő továbbra is nagyon optimista, élvezi a TV2 táncos műsorát.

"Nehéz hét van mögöttünk Köcse Györggyel, de megyünk tovább, és ezt köszönjük nektek is, akik a szavazataitokkal segítettetek! Mi nagyon szerettük a produkciónkat, sokat készültünk, ahogy eddig is minden héten. Négy elő adás van mögöttünk, és megannyi hét előkészület, hiszen már a nyár közepétől alapoztunk. Nem mondom, hogy nem fáradunk, de ez természetes, hiszen a tánc mellett ott az élet, a család, a színház, nekem nemsokára az El a kezekkel a Papámtól! bemutatója, ami mind-mind szintén teljes embert követel. Ezért is vagyok nagyon büszke, de nemcsak magunkra, hanem az összes versenyzőre, akik hétről hétre hatalmas szorgalommal, kitartással szinten azon vannak, hogy szombatonként egy fergeteges show-t varázsoljanak elétek! Nagy csapatmunka ez az egész, és itt természetesen a stábot is értem" - kezdte a bejegyzést.

A legnagyobb versenyben saját magammal vagyok, hogy meg tudjam élni, és át tudjam adni abban a két percben mindazt, amiről az adott tánc szól, és amit nekem jelent. Sokat fejlődtünk szerintem mindannyian, ez tisztán látszott az utolsó adásban, három 40 pontos produkció is született! Gratulálok Árpa Attila, Kamarás Iván, Tóth Andi, ámulat volt titeket nézni" - írta.

"Drága Cooky és Debóra, nagyon fogtok hiányozni, megszerettelek titeket, csodáltam a hozzáállásotokat, azt a mérhetetlen összetartást a táncban, a család iránti elkötelezett, végtelen szeretetet. The show must go on! Szombaton ismét találkozunk!" - üzente.