Dancing with the Stars: Dobó Katáék majdnem kiestek, a színésznő elfáradt

DWTS, Dobó Kata
Vágólapra másolva!
Dobó Kata és Köcse György a veszélyzónában végeztek a Dancing with the Stars legutóbbi adásában, de a színésznő továbbra is nagyon optimista, élvezi a TV2 táncos műsorát.
Vágólapra másolva!

"Nehéz hét van mögöttünk Köcse Györggyel, de megyünk tovább, és ezt köszönjük nektek is, akik a szavazataitokkal segítettetek! Mi nagyon szerettük a produkciónkat, sokat készültünk, ahogy eddig is minden héten. Négy elő adás van mögöttünk, és megannyi hét előkészület, hiszen már a nyár közepétől alapoztunk.

Ezért is vagyok nagyon büszke, de nemcsak magunkra, hanem az összes versenyzőre, akik hétről hétre hatalmas szorgalommal, kitartással szinten azon vannak, hogy szombatonként egy fergeteges show-t varázsoljanak elétek! Nagy csapatmunka ez az egész, és itt természetesen a stábot is értem" - kezdte a bejegyzést.

Sokat fejlődtünk szerintem mindannyian, ez tisztán látszott az utolsó adásban, három 40 pontos produkció is született! Gratulálok Árpa Attila, Kamarás Iván, Tóth Andi, ámulat volt titeket nézni" - írta.

"Drága Cooky és Debóra, nagyon fogtok hiányozni, megszerettelek titeket, csodáltam a hozzáállásotokat, azt a mérhetetlen összetartást a táncban, a család iránti elkötelezett, végtelen szeretetet. The show must go on! Szombaton ismét találkozunk!" - üzente.