Medveczky Ilona

Medveczky Ilona néhány éve mesélt róla, hogy nem volt annyi férfi az életében, mint hiszik sokan. "Nagyon kedves vagyok, de úgy viselkedem, hogy nem mer senki közeledni. Csak a bunkók mertek megjegyzést tenni rám. De az első mondat után csípőből tüzeltem. Nem véletlen, hogy egész életemben jó, ha tíz férfi volt összesen - árulta el.

Forrás: TV2

Arról is beszélt, hogy általában mindegyik férfi hosszú évekig szerette. "Mindig kettő volt egyszerre, mert egyik se mondott le a másik javára" - idézte fel.

Balázs Klári

Az énekesnő egy podcast-sorozat vendége volt, itt mesélt nyíltan pár hónapja arról, hogy csak a férjeivel bújt ágyba.

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

"Nagyon konzervatívan nevelt az anyukám. Konkrétan lebeszélt a kalandokról. Azt mondta, csak akkor bújjak ágyba bárkivel, ha valóban szerelmes vagyok. Persze sok fiú megkörnyékezett már akkor is, amikor tinilányként Budapestre kerültem, de ösztönösen szelektáltam. Nem szerettem volna, ha bárki,  elnézést a kifejezésért, gyakorlópadként kezelt volna. És arra is kínosan ügyeltem, hogy ne ragasszák rám a könnyűvérű jelzőt. Egyébként is hiszek abban, hogy a tesi és a lelki szerelmet nem lehet külön választani. Több szempontból is szerencsés vagyok, hiszen nagyon korán, fiatalon megismertem az első férjemet, majd évekkel később Gyurit és azt kell mondjam, két igazán first class, vagyis elsőosztályú férfit adott nekem az élet" - mondta.