Sokan azt gondolják, hogy az ismert, vonzó nők körül folyamatosan nyüzsögnek a férfiak, és ők élnek is a lehetőséggel, így biztosan sokkal több férfival bújnak ágyba, mint az átlagemberek. Bár a téma a nyilvánosság előtt tabunak számít, néhány magyar sztár a közelmúltban kikotyogta, hogy összesen hány férfival szexelt életében. Tóth Andi meglepő számot mondott, Balázs Klári nagyon szerencsésnek vallja magát, és van, aki több ezer szexuális együttléten van túl.

Tóth Andi

Tóth Andi az utóbbi években igazi szexszimbólum lett, az Instagramján rajongóit elárasztja szexi képekkel, és a Dancing with the Stars szereplőjeként is minden héten sokat mutat magából. Az énekesnő nemrég a Life TV-n mesélt arról, hogy bár sokan nem gondolnák, őt nagyon szigorúan nevelték a szülei, nem pasizott fiatalon, minden idejét szinte otthon töltötte és énekelt.

Elárulta, hogy mindössze két férfival feküdt le az életben - ezen nem csak a műsorvezető Hajdú Péter, de a rajongók is nagyon meglepődtek.

Cicciolina

Több ezer férfival feküdt le, de a magánéletben roppant válogatósnak vallja magát Cicciolina. "Mindent elértem a szakmámban, amit csak lehet. Több ezer férfival feküdtem le a kamerák előtt, de a privát életemben csak kevesen tudtak közel férkőzni hozzám" - mesélte egy interjúban.

"Nem volt nagy szexuális étvágyam a forgatások után, sokszor a partnereimmel otthon már nem volt erőm és kedvem együtt lenni. Szerencsére mindannyian megértők voltak" - árulta el sejtelmesen.

Rubint Rella

Az év elején őszintén beszélt magánéletéről Rubint Rella, aki Instagram-sztoriban indított igaz-hamis játékot a követőinek. Rubint Réka unokahúga elárulta, hogy Novothny Somával soha nem szakítottak, a kapcsolatuk régóta nagyon jól működik.

"Soma volt az első férfi az életedben" - írta az igaz-hamis játékban egy rajongó, a felvetésre pedig Rubint Rella nemleges választ adott, és azt is hozzátette, hogy a harmadik. A focista egyébként 2019-ben kérte meg a kezét, és hamarosan össze is házasodnak.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!