Már a Trónok harca is két éve véget ért, a Spartacus vagy a Kaliforgia pedig még régebben, hogy csak párat említsünk azon sorozatok közül, amelyekben igen sok volt a szexjelenet. De milyen hasonló sorozatokat nézzünk helyettük?  

A Bridgerton család

Az 1800-as évek londoni elitjét bemutató fikciós sorozat hamar óriási népszerűségre tett szert: a premier utáni első hónapban 82 millió háztartásban kezdték el nézni, egyből megrendelték a második évadát is. A történetben a nyolc Bridgerton testvér keresi a szerelmet, így sok szexjelenet zajlik az úri kastélyok falai között – ami miatt az egyik főszereplő, Regé-Jean Page például rengeteget is edzett, hogy formába lendüljön a forgatásra.

Normális emberek

A tavalyi év egyik jól sikerült minisorozata volt a Sally Rooney regényéből készített Normális emberek, amely a címéhez híven két hétköznapi fiatalt, az ő szerelmüket mutatta be. Az alkotók ehhez két kellően szimpatikus színészt is találtak Daisy Edgar-Jones és Paul Mescal személyében, akik között a szexjelenetek is működtek, hisz normális, emberi szexet láthattunk velük – a filmekre sokszor jellemző túlzások, megjátszott szenvedély, hamis tűzijáték nélkül.

P-Valley

A címben a P a „pussy", vagyis a „p*nci" rövidítése, a történet pedig jórészt egy sztriptízbárban játszódik, miután a széria az ott dolgozó embereket mutatja be – így nem meglepő, hogy bővelkedik a fülledt, erotikus képsorokban. Az alapul szolgáló színdarabot Katori Hall írta: ő az alkotója a képernyős változatnak is, amely tavaly indult a Starzon, és a premier után két héttel már meg is rendelték a folytatását.

Vida

A háromévados sorozat tavaly ért véget, de érdemes lehet visszanézni, valószínűleg sok magyar nézőnek kimaradt. A történet középpontjában két mexikói-amerikai lány állt, akik az anyjuk halála után visszaköltöztek a gyerekkori lakhelyükre – ahol nemcsak a saját múltjukkal, de az anyjukéval is szembe kellett nézniük. A széria 2018-ban indult, a tévés meztelenkedésekre szakosodott Mr. Skin honlap pedig már akkor felfigyelt az egyik főszereplőre, Mishel Pradára.

Vágyak/Valóság

A sorozatot csak idén júniusban mutatta be a Netflix, de szeptemberben már meg is rendelte belőle a második szezont, jön tehát a remélhetőleg hasonlóan szexi folytatás. A produkció alapjául B. B. Easton magyarul is olvasható könyve, a 44 fejezet 4 férfiról szolgál: egy kertvárosi családanya szexuális ábrándjait mutatja be, visszatekintve saját fiatalkorára – ami a mostani életénél jóval vadabb volt. A főszerepet Sarah Shahi játssza.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!