200 epizód után otthagyta a főszereplője a kedvelt sorozatot, elege lett

Lángoló Chicago Jesse Spencer
Vágólapra másolva!
A 200. epizóddal kiszállt a Lángoló Chicagóból a főszereplő, Jesse Spencer. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy a cselekményből is kiderül egy fontos részlet!
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban október 20-án lement a Lángoló Chicago 200. része, a nézők ebben láthatták utoljára a központi karaktert, a Jesse Spencer által játszott Matthew Casey-t. A kép alatt azt is eláruljuk, hogy mi történt vele: görgessen lejjebb, ha olvasna tovább!

Jesse Spencer a Lángoló Chicagóban Forrás: NBC

A rajongók örülhetnek, hisz Casey nem halt meg valamilyen szörnyű tűzesetben, egyszerűen máshol, Oregonban vállalt el egy állást, oda utazott el a 200. részben. A történet szerint a megbízatása egyelőre három évre szól, vagyis még bármikor visszatérhet, ha Spencer és az alkotók úgy gondolják.

Spencer egyébként maga döntött úgy, hogy távozik a sorozatból, egy időre talán a színészettel is felhagy. Mint mondta, lassan 18 éve van folyamatosan képernyőn – a Lángoló Chicago előtt a Doktor House-ban láthattuk hosszabban –, most már szeretne több időt tölteni a családjával.