Bemutatta új családtagját a magyar Instagram-sztár

Toppler Dorina
Vágólapra másolva!
Toppler Dorina influenszer, 21 éves tanuló, 63 ezren követik az Instagramon. Most egy elhagyott macska életét mentette meg. 
Vágólapra másolva!

A fiatal lány cukrásznak és rendezvényszervezőnek is tanult, imád utazni, új kultúrákat megismerni, netes tartalmat gyártani. Dorina legújabb Instagram történetében mesélte el, hogy talált egy dobozt az utcán, amiben volt egy beteg kiscica. Dorina nagyon szereti az állatokat, ezért nem tudta otthagyni a dobozt.

Toppler Dorina instagram.com/toppdorina/

"Nagyon szomorú, hogy emberek azt hiszik, jót tesznek azzal, hogy beleraknak egy élő állatot egy dobozba, minden felelősség nélkül!" - írta Dorina, aki egy kosárban vitte mindenhova magával új kedvencét. Elárulta, hogy megtartja a cicát, már vett is neki mindent amire szüksége lehet az új családtagnak.

"A nevem Kókusz. Két napja hazahoztam ezt a bébibogyót, és a szerelem egyre csak nagyobb és nagyobb... szegénykémet több hetes nyílt sebekkel találtuk meg az utcán kidobva, egy bezárt dobozba... most gyógyulgat nálunk és szerencsére nagy bajok nincsenek" - írta a képe mellé.