Nem lehet ott az apja Kandech Evelyne temetésén

Kandech Evelyne
Vágólapra másolva!
Ahmed Bharin Kandeh néhány héttel ezelőtt még beszélt a nagybeteg lányával, de fogalma sem volt arról, hogy soha többé nem látja majd viszont magyarországi gyermekét.
Vágólapra másolva!

A Megasztárból ismert előadóművész Sierra Leone-i édesapja Pécsett tanult közgazdaságot, ott ismerkedett meg egy magyar lánnyal, akivel együtt tervezték leélni az életüket, ám Evelyne születése előtt a férfit hazarendelték katonának.

Ahmed nem tért vissza többé hazánkba.

Ott alapított családot, két lánya és két fia született. Evelyne-nel csak akkor találkozott, amikor az itthon már ünnepelt énekesnőt egy tévéstáb kiutaztatta az édesapjához. Attól kezdve a Facebookon tartották a kapcsolatot.

– mondta a Borsnak a gyászoló férfi, aki felidézte az utolsó beszélgetésüket is. "Említette, hogy van egy betegsége, de azt hittem, hogy tényleg csak egy semmiségről van szó. Valószínűleg nem akarta, hogy a testvéreivel izguljunk miatta" - magyarázta Ahmed, aki Evelyne halála óta képtelen nyugodtan aludni, csak azon jár az esze, hogy miért alakult így az életük.

Kandech Evelyne Forrás: TV2

"Minden vágya az volt, hogy még egyszer találkozzunk az életben, átöleljük egymást, de a sors kegytelen volt hozzánk, és ez már nem adatott meg nekünk" - emlékezett szomorúan Ahmed, akit az is bánt, hogy a távollétében helyezik majd Evelyne-t örök nyugalomra, mert nem áll úgy anyagilag, hogy ki tudná fizetni az utazást.