Üzent a kórházból a horrorbalesetet szenvedett kaszkadőr - fotó

Jonathan Goodwin
Vágólapra másolva!
Fotóval üzent a kórházból az America's Got Talent: Extreme forgatásán majdnem meghalt szabadulóművész, Jonathan Goodwin.
Vágólapra másolva!

A körülményekhez képest jól van Jonathan Goodwin szabadulóművész és kaszkadőr, már viccelődve köszöntötte a rajongóit, a képaláírás szerint a fotóján épp a halált gúnyolja ki:

Goodwint a stábtagok már halottnak hitték az America's Got Talent legveszélyesebb mutatványait bemutató különkiadás, az America's Got Talent: Extreme forgatásán, miután összezúzta két, egymásnak ütköző autó.

A 41 éves férfi a magasból lógott összekötözve, és a mutatványa lényege az lett volna, hogy kiszabaduljon, és az alá készített szivacsra essen, mielőtt a két oldalról induló, lengő autók összecsattannak, őt is maguk közé szorítva. A feladatot nem sikerült időben teljesítenie, erős idegzetűek videón is megnézhetik, hogy mi történt vele.

A mostani posztjában megköszönte a szeretteinek és a rajongóinak a támogatást, különösen menyasszonyának, Amanda Abbington színésznőnek, akivel nem sokkal a balesete előtt vált hivatalossá a kapcsolatuk.

Jonathan Goodwin és Amanda Abbington Forrás: Instagram/Jonathan Goodwin

Goodwin azt is írta, hogy hosszú lesz még a gyógyulás folyamata, de igyekszik a legjobbat kihozni a helyzetből: szabadulóművészi karrierjét egy ideig biztosan nem folytatja, de sok más dolgot kell még megvalósítania az életben.