Zséda egy szál köntösben mászkált éjjel a tetőn

Utazás a lelked körül - Zséda: "Minden bátorságomat össze kell szednem, hogy kimenjek a közönség elé" gázsigaléria
Zséda 1 553 000 forintot kér egy fellépésért
Vágólapra másolva!
A macska kiszökött, éjfél körül keserves nyávogással jelzett. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő tegnap este szellőztetett, de úgy tűnik, a kalandvágyó macskára nem figyelt. "Ezalatt surrant ki a tetőre. Nem, nem Nimród, hanem Iszkiri/Mimikri.Talán nem véletlenül hívjuk így....Miután már túl voltunk a vacsorán, azt gondoltam, hogy a lakás egy békés zugában alszik, jelezve, hogy köszi, de mára elég volt az emberek jelenlétéből. Ez az elméletem akkor dőlt meg, amikor éjfélkor mi és a kerület valószínűleg összes lakója éktelen macskanyávogásra ébredtünk. Olyanra, amilyenre egy tetőre szorult macska képes" - kezdte a történetet.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Ekkor kezdődött az, amit csak a kedvenc vígjátékaimban látok. Egy szál köntösben, habozás nélkül kimásztam a tetőre Nimród hangos szurkolása mellett, majd egy erős, de határozott fogással

Még szerencse, hogy nemrég láttam az új James Bondot... Most nem tudom eldönteni, hogy ez az arc, amit azóta vág a szeretet vagy a végtelen sértődöttség arca. Bár sokak szerint Iszkiri amúgy sem macska, hanem egy borz és egy hód szerelemgyereke" - mesélte Zséda. Itt a képen a bűnös: