Vendégelőadóként a hármas ikrekkel terhes Rúzsa Magdi is fellép a Dancing with the Stars szombati adásában, jó ideig ez lesz az utolsó tévés szereplése.

Újabb látványos produkciókkal készülnek a Dancing with the Stars versenyzői, jön a magyar sztárok éjszakája, ahol igazi sztárparádé lesz a TV2 stúdiójában. Olyan ismert magyar előadók énekelnek majd a párosok produkciói alatt, mint Zséda, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó, Dolly, Kasza Tibi, Opitz Barbi, Pataky Attila és Tolvai Reni – ráadásul a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdinak ez lesz az utolsó televíziós szereplése a szülés előtt.

Rúzsa Magdi a színpadonFotó: Beliczay László

"Nagyon várom a szombatot, szeretem a táncot pici korom óta. 10 évig néptáncoltam ugyan, de mellette a modern táncokat is tanultuk, sőt még vizsgát is tettünk belőle. Édesanyám úgy gondolkodott, gondolkodik, hogy a sztenderd táncokat tudni alap kell, hogy legyen egy nő, de bizony egy férfi esetében is, így mi a tesóimmal tudunk és szeretünk is táncolni nagyon. A szombat este azért is lesz különleges, mert ez lesz egy ideig az utolsó tévés megjelenésem, hisz egyre nagyobb a pocakom is, most már a babázásé a főszerep" – árulta el Magdi.