Elkészült a videoklip Balázs Pali új, Egy csillag örökké ragyog című dalához, amelyet egy régi barátja halála ihletett.

Régi barátját és kollégáját, Berki Csabát gyászolja Balázs Pali, az ő emlékének ajánlotta új dalát, az Egy csillag örökké ragyog című szerzeményt – és annak frissen megjelent videoklipjét is. 

"21 éves koromban, 1989-ben találkoztam először Berki Csabival Békéscsabán, egy szórakozóhelyen. Hosszú évekig együtt is zenéltünk aztán a városban, majd a Balatonon, de Norvégiát is megjártuk együtt. Összekötöttek bennünket az álmaink, a vágyaink, rendkívül erős volt közöttünk az összhang. Számtalan közös élményt, sikert, kaptunk a zenének köszönhetően" – emlékezett Pali. 

Balázs PaliForrás: Migleci Tanja

"Természetesen arról is tudtam, hogy nincs minden rendben az egészségével. Kerékpározással próbálta magát karban tartani, gyógyítani. Misszióját A reménység kerekének nevezte el. Tavaly nyáron még én is vele tartottam egy egész napos biciklitúrára... Ahogyan tekertünk vissza, egyszer csak elkezdett az egész testem libabőrös lenni, és a szemem is tele lett könnyel. Magam sem értettem, mi ez... Mintha megéreztem volna, hogy ez az utolsó közös utunk, de nem mertem neki elmondani, próbáltam magamban tartani az érzéseimet. Sajnos, hónapokkal később beigazolódott a megérzésem, amikor jött a hír, hogy a súlyos betegség legyőzte a barátomat" 
– mesélte a zenész.