Gyászol Balázs Pali

balázs pali rövid haj
Vágólapra másolva!
Elkészült a videoklip Balázs Pali új, Egy csillag örökké ragyog című dalához, amelyet egy régi barátja halála ihletett.
Vágólapra másolva!

Régi barátját és kollégáját, Berki Csabát gyászolja Balázs Pali, az ő emlékének ajánlotta új dalát, az Egy csillag örökké ragyog című szerzeményt – és annak frissen megjelent videoklipjét is.

"21 éves koromban, 1989-ben találkoztam először Berki Csabival Békéscsabán, egy szórakozóhelyen. Hosszú évekig együtt is zenéltünk aztán a városban, majd a Balatonon, de Norvégiát is megjártuk együtt. Összekötöttek bennünket az álmaink, a vágyaink, rendkívül erős volt közöttünk az összhang. Számtalan közös élményt, sikert, kaptunk a zenének köszönhetően" – emlékezett Pali.

Balázs Pali Forrás: Migleci Tanja

"Természetesen arról is tudtam, hogy nincs minden rendben az egészségével. Kerékpározással próbálta magát karban tartani, gyógyítani. Misszióját A reménység kerekének nevezte el. Tavaly nyáron még én is vele tartottam egy egész napos biciklitúrára... Ahogyan tekertünk vissza, egyszer csak elkezdett az egész testem libabőrös lenni, és a szemem is tele lett könnyel. Magam sem értettem, mi ez...

de nem mertem neki elmondani, próbáltam magamban tartani az érzéseimet. Sajnos, hónapokkal később beigazolódott a megérzésem, amikor jött a hír, hogy a súlyos betegség legyőzte a barátomat"
– mesélte a zenész.