Lekövérezték a tévésztár lányát, már a médiahatóság is vizsgálódik

Tilly Ramsay a Strictly Come Dancing promóképén
Vágólapra másolva!
Steve Allen rádiós műsorvezető kövérnek nevezte Gordon Ramsay lányát, Tilly Ramsay-t, ami miatt már a brit médiahatósághoz is érkezett jó néhány panasz.
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay 19 éves lánya, Tilly Ramsay épp a Dancing with the Stars brit eredetijében, a Strictly Come Dancingben táncol, a szereplése azonban nem győzött meg mindenkit: Steve Allen rádiós műsorvezető nemcsak a tánctudását, de a külsejét is kritizálta.

Allen a műsorában "chubby little thing"-nek, nagyjából "kis husi"-nak hívta a lányt, még azt is hozzátette, hogy biztos az apja főztje miatt néz ki így:

Tilly Ramsay a Strictly Come Dancing promóképén Forrás: BBC

Maga Tilly egy hosszú Instagram-posztban válaszolt Allen kommentjére, miközben számos médiaszemélyiség és rajongó kiállt mellette – utóbbiak közül pedig jó páran a brit médiahatóságnak, az Ofcomnak is írtak panaszlevelet, Allen kirúgását vagy legalábbis megbüntetését követelve.

Steve Allen Forrás: LBC

Az Ofcom szóvivője a Metro magazinnak azt mondta, egyelőre csak figyelik a beérkezett panaszokat, megállapítják, hogy azok jogosak-e vagy sem – arról azonban még nem döntöttek, hogy egyáltalán indítanak-e vizsgálatot az ügyben.