A rapper idén már biztosan nem koncertezik, de nem tudja elképzelni sokáig a színpad nélkül - erről egy friss Instagram-bejegyzésben mesélt.

Majka azzal kezdte a bejegyzését, hogy a róla megjelent cikkek egy része nem volt pontos, ezért szeretné elmondani, mi áll a döntése hátterében. "Az 'idén mar nem koncertezek', és az 'egy évig nem koncertezek' kijelentésnek így októberben egész más jelentése van. Bár tervezek régóta egy nagyobb szünetet, amiben a most végzett munkáim közül egyiket sem szándékozom csinálni, de ez még kicsit odébb van. A zene marad. Örökre... Sosem tudott olyan bajom, nyomorom lenni, amit ne oldott volna meg az az érzés, mikor kilépek a színpadra. És ez nagy drog..." - írta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Viszont a televíziózással egy ideje hadilábon állok. Évek óta érzem, hogy szeretnék kiszakadni egy hosszabb időre. Ezt el is határoztam 2020 év elején, mikor befejeztem a Bezár a bazár, és a Nicsak ki vagyok? forgatását. Egész évben nem is vállaltam semmit, igaz, nem úgy terveztem, hogy gyakorlatilag a világ is leáll velem együtt. 2020 márciustól egészen 2021 júniusáig szabin voltam. Gitározni tanultam, dalokat írtam, fejlesztettem az angolomat, sokat sportoltam, és hogy őszinte legyek, kurvára unatkoztam... Nagyon hiányzott a színpad. De ez egy kényszerhelyzet volt, úgyhogy nem lehetett mit tenni" - árulta el, és arról is írt, hogy mikor felkérést kapott a Sztárban sztár leszek!-re, még nem lehetett tudni, hogy a korlátozások meddig tartanak, és tudnak-e újra koncertezni.

"Nem akartam megint egy teljes nyarat otthon ülni úgy, hogy közben semmit nem csinálok. Elvállaltam, és jól döntöttem. Az első perctől kezdve élvezem ezt a műsort. A legszebb, hogy a szerződésünk aláírása után másnap kiadták a rendeletet, hogy lehetnek koncertek is. Ugyan fárasztó volt úgy a nyár, hogy koncertek közben forgatás is volt, de akkor is imádtam. A hosszú regény lényege csak annyi, hogy némelyik újságcikk köszönőviszonyban sincs azzal, amit nyilatkoztam. A zene mellett, ha bevállalom a tévézést, akkor sosem marad energiám másra, és én szeretnék csinálni valami mást is" - írta, majd hozzátette, hogy vendégként biztosan szerepelni fog a tévében, de zsűrizni nem szeretne.