Majka tisztázta a visszavonulásáról szóló híreket

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
A rapper idén már biztosan nem koncertezik, de nem tudja elképzelni sokáig a színpad nélkül - erről egy friss Instagram-bejegyzésben mesélt.
Vágólapra másolva!

Majka azzal kezdte a bejegyzését, hogy a róla megjelent cikkek egy része nem volt pontos, ezért szeretné elmondani, mi áll a döntése hátterében. "Az 'idén mar nem koncertezek', és az 'egy évig nem koncertezek' kijelentésnek így októberben egész más jelentése van.

Sosem tudott olyan bajom, nyomorom lenni, amit ne oldott volna meg az az érzés, mikor kilépek a színpadra. És ez nagy drog..." - írta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Viszont a televíziózással egy ideje hadilábon állok. Évek óta érzem, hogy szeretnék kiszakadni egy hosszabb időre. Ezt el is határoztam 2020 év elején, mikor befejeztem a Bezár a bazár, és a Nicsak ki vagyok? forgatását. Egész évben nem is vállaltam semmit, igaz, nem úgy terveztem, hogy gyakorlatilag a világ is leáll velem együtt. 2020 márciustól egészen 2021 júniusáig szabin voltam. Gitározni tanultam, dalokat írtam, fejlesztettem az angolomat, sokat sportoltam, és hogy őszinte legyek, kurvára unatkoztam... Nagyon hiányzott a színpad. De ez egy kényszerhelyzet volt, úgyhogy nem lehetett mit tenni" - árulta el, és arról is írt, hogy mikor felkérést kapott a Sztárban sztár leszek!-re, még nem lehetett tudni, hogy a korlátozások meddig tartanak, és tudnak-e újra koncertezni.

"Nem akartam megint egy teljes nyarat otthon ülni úgy, hogy közben semmit nem csinálok.

A legszebb, hogy a szerződésünk aláírása után másnap kiadták a rendeletet, hogy lehetnek koncertek is. Ugyan fárasztó volt úgy a nyár, hogy koncertek közben forgatás is volt, de akkor is imádtam. A hosszú regény lényege csak annyi, hogy némelyik újságcikk köszönőviszonyban sincs azzal, amit nyilatkoztam. A zene mellett, ha bevállalom a tévézést, akkor sosem marad energiám másra, és én szeretnék csinálni valami mást is" - írta, majd hozzátette, hogy vendégként biztosan szerepelni fog a tévében, de zsűrizni nem szeretne.