A Magyarok Világszépe választás győztese, Tóth Boglárka képviseli Magyarországot a 49. Miss Intercontinental világversenyen, amelyet október 29-én rendeznek Egyiptomban. A szépségkirálynő már a helyszínen készül a megmérettetésre.

A 2020-as Magyarok Világszépe, a szigethalmi Tóth Boglárka már a Miss Intercontinental helyszínén, az egyiptomi Sarm es-Sejkben van, ott készül az október 29-i versenyre.

Tóth Boglárka a repülőtéren, még indulás előttForrás: Magyarok Világszépe

"Izgatottan várom a versenyt, hogy új emberi kapcsolatokra tehessek szert és fejleszteni tudjam magamat. Úgy gondolom, hogy ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy jó messzire kerüljek a komfortzónámtól, és bizonyítani tudjak magamnak, a családomnak és az ismerőseimnek" – mondta a szépségkirálynő.

Az egyiptomi hotelbanForrás: Magyarok Világszépe

A világjárvány miatt a szervezők az idei évre halasztották a versenyt, így hosszú felkészülés előzte meg Bogi kiutazását. Az egyetemi tanulmányai mellett rengeteget sportolt, infrashape és speedfitness edzésekre járt, edzője pedig korábbi osztályfőnöke, Hollik András volt. A sport mellett kiemelt figyelmet fordított az egészséges táplálkozásra is – írja a Magyarok Világszépe oldala.